Bemutatkozás
Kapcsolat
GYIK
Tagok, munkatársak

Murányi Gábor
SpeedLight Photo Agency ügyvezető

Murányiné Dr. Szuhács Renáta
SpeedLight Photo Agency tag

Abu Attila
SpeedLight Photo Agency tag
Rólunk

Ön is felteheti nekünk kérdését, amennyiben itt nem talál választ.

Milyen eljárással készül a kép?
Professzionális, NIKON digitális fényképezőgépekkel készülnek a képek, RAW-JPG minőségben.

Hogyan kapja meg a rendelését?
Rendelését postai úton kapja meg. Médiumoknak van lehetőség FTP-n keresztül történő letöltésre is, kérjük, hogy amennyiben ilyen igénye van, vegye fel velünk személyesen a kapcsolatot.

Hogyan tud rendelni?
A képrendelés szolgáltatásunk használatához – előzetes regisztrációt követően - jelentkezzen be. A képgalériában jobboldalon található kereső segítségével válassza ki a kategóriát (pl. football, motorverseny, autóverseny stb.), majd szűkítheti a találatokat esemény, versenyző és időpont szerint. Válassza ki a megrendelni kívánt képet, és a kép jobb felső részénél található vásárlás feliratra kattintva a választott kép megjelenik a képrendelés oldalon, baloldalt, a rendelésre kijelölt képek felirat alatt. Miután valamennyi megrendelni kívánt képet kiválasztott, tekintse át a rendelhető méreteket, termékeket (pl. hűtőmágnes, kasírozott falikép) és azok árait, majd a választott képek alatt képenként egyedileg jelölje a rendelni kívánt méretet, terméket, és a darabszámot, majd kattintson a megrendelés gombra. Ekkor megjelenik a rendelése valamennyi adata (méret, darab, ár, fizetendő összeg, postázási és a számlázási adatok), amennyiben ezen változtatni kíván, úgy lépjen vissza, ha pedig mindent rendelési szándékával egyezőnek talált, úgy ismételten kattintson a megrendelés gombra.

Ezúton is felhívjuk figyelmét a következőkre:
1./ A megrendelés szerződéskötési nyilatkozatnak (ajánlatnak) minősül, a megrendelésről küldött visszaigazolással az Üzemeltető és a megrendelő Felhasználó között létrejön a szerződés, amelyet mindkét fél köteles teljesíteni.
2./ A regisztráció során megadott hibás, hiányos adatok miatt keletkezett károkért, késedelmes szállításért stb. az Üzemeltetőt semmilyen felelősség nem terheli, és a meghiúsult kiszállítás költsége a Felhasználót terheli.
3./ Olyan egyedi termékek és szolgáltatások esetén, amelyek a megrendelő külön kívánságára egyedileg kerülnek legyártásra, nem érvényesíthető a vásárlástól/megrendeléstől való elállás joga, mert az egyedi termék legyártását az Üzemeltető a megrendelés megérkezését követően haladéktalanul megkezdi. Ebbe a körbe tartoznak a fotószolgáltatások és az egyedi fényképes ajándéktárgyak!
További részletek a Felhasználási feltételekben!

Hogyan kell megfizetni a szolgáltatás díját?
10.000,-Ft feletti megrendelés esetén a rendelés postázását megelőzően, míg 10.000,-Ft alatti megrendelés esetén a számla kézhez vételét követő 8 napon belül kell a fizetést teljesíteni a Raiffeisen Banknál vezetett 12023008-01036499-00100009 számú számlánkra.

Mit foglal magában a kiszámlázott összeg?
A közzétett árak bruttó árak, melyek az Üzemeltető alanyi mentessége folytán ÁFÁ-t nem tartalmaznak. A kiszámlázott összeg a megrendelt termékek árának és darabszámának figyelembe vételével kerül meghatározásra, amelyet növel a szállítási-csomagolási díj, melynek összege belföldre 500 grammig 950,-Ft/küldemény, 500 gramm felett 1450,-Ft/küldemény.